Activiteitencommissie: even voorstellen

De activiteitencommissie bestaat uit de volgende leden:
Maartje Kwinten, Johan Kwinten en Hans en Ria Klessens -de Lepper.

Het doel van onze  commissie is, om naast het duivenprogramma en zeker in het ‘’stille seizoen’’ een aantal activiteiten te organiseren die de liefhebbers in de gelegenheid stelt om ook dan met elkaar leuke en interessante dingen te doen.
We proberen dan ook altijd te luisteren naar wat er bij de leden leeft. Dus al er leuke ideeën leven onder onze leden schroom dan niet om met een van ons contact op te nemen.

fietstocht 009

Zo hebben we onze jaarlijkse paasvlucht en in September een fietstocht (klik hier voor de foto’s) met aansluitend een overheerlijke Barbeque. Daar mogen alle familieleden aan mee doen. Ons jaarlijks terugkerende feestavond die altijd door heel veel leden bezocht wordt is altijd een leuk en gezellig samenzijn voor jong en oud.

Speciale activiteiten
Elk jaar organiseren we ook een aantal speciale activiteiten. In 2013 hadden we de PigeonAcademy (combinatie Doornenbal –Jonker) uitgenodigd om hun systeem toe te lichten. Voor velen van ons  gaf dit een heel andere kijk op verschillende zaken en hebben daar de nodige kennis van op gestoken. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst.

In 2014  op  14 februari was Gert Jan Beute aan de beurt (wie kent hem niet…). Een heel drukbezochte avond met ook liefhebbers van andere verenigingen. Wie hem kent, weet dat het  een leerzame en gezellige avond geworden is. Hij heeft een hele eigen visie/kijk op de duivensport en de duiven. Je hoeft het niet met hem eens te zijn ( zegt hij ook)  maar toch komt er zo nu en dan wat voorbij dat je aan het denken zet. Kortom het was volgens alle aanwezigen een avond die voor herhaling vatbaar is. En dit jaar hebben we een interessante avond gepland op 13 februari met niemand minder dan Willem de Bruin

Namens de activiteiten commissie – Ria Klessens- de Lepper